СТАНИ ЧАСТ ОТ НЕЩО ГОЛЯМО

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ "СПОДЕЛИ МАГИЯТА"

На 22 май 2010 година от 19.00 часа в Античен одеон, АСОЦИАЦИЯ „ГОЛЯМ БРАТ ГОЛЯМА СЕСТРА – БЪЛГАРИЯ" организира Благотворителен концерт под надслов «Сподели магията».

Събитието има и бенефисен характер, тъй като през 2010 се навършват 10 години от стартирането на Програма «Голям брат Голяма сестра» в България.

Като официално признат и сертифициран клон на най-старата менторска програма в САЩ, Асоциацията има за цел да подпомага деца с дефицити в общуването, проблеми в училище и такива с рисково поведение, като ги събира в двойки с по-големи, предварително обучени в спецификата на Програмата доброволци.

През изминалите години, провеждането на летни лагери за двойките на Програмата се е превърнало в запазена марка на Организацията.Участниците в тях ги описват като преживяване, запомнящо се за дълго както от децата, така и от доброволците. Магията на приятелството, споделена около лагерния огън топлят сърцата на децата и ги правят специални. Вашата подкрепа ще даде възможност на повече деца са СПОДЕЛЯТ ТАЗИ МАГИЯ!

Със събраните от концерта средства ще се организира тазгодишният летен лагер за двойките на Програмата.

 


Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info